Дніпропетровець вступив у бійку за національний символ України.

Чоловік врятував маленький прапорець, який сьогодні є чи не на кожному другому автомобілі, ціною власного здоров’я. Чоловік не побоявся чотирьох нападників і відстояв синьо-жовтий прапор. Каже: збереже його для нащадків.

Близько восьмої ранку Андрій приїхав до приятеля на вулицю Богомаза. Залишив машину ненадовго. Коли повернувся, буквально оторопів від побаченого. Декілька молодих чоловіків зірвали з авто та глумувались на синьо-жовтим прапорцем. Коли Андрій спробував забрати його, почалась бійка.

Такий вчинок підпадає під статтю нарУга над державним символом, – кажуть правоохоронці. А такими є прапор, герб та гімн України.

Але юристи кажуть: строк покарання може бути на порядок більше. Все залежить від обставин.

На прапорі залишилась кров із розбитого носа, також Андрій отримав травму ноги. Цей вИпадок не виходить у нього з голови. У чоловіка є друзі, які воюють в зоні АТО, тому, – каже чоловік, – боляче, коли таке відбувається на мирній землі.

Андрій заяви до міліції не писав. Вирішив знайти цих хлопців самотужки рАзом із друзями. Зробить це, як тільки заживе нога. Чоловік хоче ще раз подивитись цим зрадникам, як він їх називає, в очі та розповісти, що національну символіку треба поважати. Постраждалий прапор, – каже, – збереже на пам’ять. Показуватиме його у майбутньому тільки-но народженій донечці. А на авто повісить новий синьо-жовтий прапорець, який майорітиме на його стареньких жигулях.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com