У Покровському районі виявили конопляне поле.

Росла вона на обробленій території площею близько ста квадратних метрів. Як зазначають правоохоронці, поле ретельно доглядали. Всього нарахували понад чотири тисячі кущів конопЕль. Зілля вилучили, остаточні висновки мають зробити експерти, а поки за фактом порушили кримінальне провадження. Щоправда, поки невідомо, кому саме належить насадження. А слідчі обласної прокуратури розпочали кримінальне провадження відносно помічника дільничного Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинська. Правоохоронець прямо на вулиці продав мешканцю метамфетамін за 1200 гривень. Зараз йому заявили про підозру, вирішується питання про обрАння запобіжного заходу.

Сьогодні у швейцарському місті Ньон відбулось жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів.

Саме з цієї стадії розпочинають свій шлях у цьому турнірі футболісти Дніпра. Про те, хто саме випав дніпрянам і як наша команда провела останній спаринг на німецькому зборі.

Ще напередодні з’явилась інформація про те, що в УЄФА вирішили розвести українські та російські команди при жеребкуванні. І це було абсолютно правильне рішення. Просто не можна собі уявити – які наслідки могли б бути у разі, наприклад, протистояння Дніпра та Зеніта. Що б очікувало на наших уболівальників і журналістів у Петербурзі, де ніхто б не міг дати гарантій їхньої безпеки? Таким чином – потенційними опонентами нашої команди залишались чотири клуби: французький Лілль, бельгійський Стандрат з Льєжа, турецький Бешикташ зі Стамбула та представник данської столиці Копенгаген. Останніх фахівці вважали найкращим варіантом для Дніпра. І представники УЄФА витягли з кошика у суперники нашій команді саме данців. Перший матч команда Мирона Маркевича проведе на власному полі.

Сьогодні ж Дніпро проводив останній спаринг на другому зборі в Німеччині. Суперником нашої команди став Юрдінген, який вдало виступав у вісімдесяті роки минулого століття, а зараз скотився у третій німецький дивізіон. Склад, який виставив на цей матч Мирон Маркевич, скоріш за все вийде і з перших хвилин у матчі стартового туру чемпіонату України проти донецького Металурга. Він відбудеться вже наступної п’ятниці 25 липня і розпочнеться о 19-й годині. Імовірно зустріч пройде у Львові. Отже, проти Юрдінгена був такий склад: у воротах Бойко. Лінію захисту склали Федецький, Чеберячко, Дуглас і Матос. Опорники – Кангкава і Політило. У нападі діяв тандем форвардів Зозуля – Селезньов, яких з флангів підтримували Матенус і Коноплянка. Дніпро мав велику перевагу, але втілити її у забиті м’ячі зумів тільки наприкінці першого тайму, а вже після перерви довів свій клас супернику остаточно. Наша команда провела у ворота німецького клубу одразу 6 голів – спочатку відзначились Роман Зозуля та Матеус, а у другому таймі дублі оформили Нікола Калініч та Бруну Гама, які розпочинали гру на лаві для запасних. Але впершу чергу відзначимо Євгена Селезньова, який віддав партнерам одразу чотири результативні передачі. Німці лише одного разу зуміли пробити Яна Лаштувку. Отже – 6:1 перемога Дніпра. Сьогодні ввечері наша команда повертається додому.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com