Новий епізод у справі маніяків

Судовий процес над дніпропетровськими маніяками відкладено до двадцять шостого серпня. Суд у повному складі пішов у відпустку. На останньому засіданні відкрився новий злочинний епізод, до якого причетні підсудні. На думку адвокатів постраждалих, існує не менше трьох десятків епізодів, які з невідомих причин не ввійшли до кримінальної справи.Ніна Вовченко стала жертвою дніпропетровських маніяків ще у ніч на двадцять шосте травня дві тисячі сьомого. Тоді в Дніпропетровську ніхто й не чув про нічні напади на поодиноких перехожих. Жінка дивом залишилась живою. Швидше за все, нападники вважали, що вбили свою жертву. У міліції в порушенні кримінальної справи за фактом нападу Ніні Федорівні спочатку відмовили. Після втручання прокуратури справу все ж порушили, та повістки до суду постраждала так і не отримала. Поїхала не чергове засідання. Коли почула, що в кримінальній справи її епізоду немає, була, м’яко кажучи, здивована.

Представник потерпілої сторони на останньому засіданні суду заявила про цей епізод.

Адвокати постраждалих вважають, що аналогічних епізодів, які не ввійшли до матеріалів кримінальної справи, чимало. Приховувати ці факти комусь вигідно.

Нагадаємо, за всіма основними епізодами цієї кримінальної справи проходять лише двоє підсудних. Третій звинувачується лише у двох епізодах. Захисники потерпілих вважають, що на лаві підсудних далеко не всі учасники жахливих нападів на людей.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com